ست سرم بزرگسال
ست سرم | سوپا 5.000.000 تومان دایکات 180 عددی
بازگشت به محصولات
ست سرم رنگی
ست سرم رنگی | سوپا 4.200.000 تومان دایکات 150 عددی

ست سرم ویژه اتاق عمل (دو لایه بسته بندی) | سوپا

Operating Room Infusion Set

4.200.000 تومان دایکات 150 عددی

جنس: مواد درجه یک مواد پزشکی پی وی سی
مناسب برای: اتاق عمل
بسته بندی: دو لایه بسته بندی استریل

📌 توجه مهم: موجودی این کالا بر اساس موجودی لحظه‌ای کارخانه است. به دلیل اتصال همزمان نمایندگان به موجودی، ممکن است پس از ثبت سفارش، حواله کالا صادر نشود. تأیید نهایی سفارش منوط به موجودی لحظه‌ای کارخانه در روز سفارش است.

آخرین زمان آپدیت قیمت:1405/03/09

توضیحات

ست سرم ویژه اتاق عمل| سوپا

ست سرم (Infusion set) سوپا با فیلتر هوای ضد باکتری برای تجویز مایعات وریدی از طریق آنژیوکت، اسکالپ وین و… در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معمولا از ست سرم وقتی استفاده می‌شود که بخواهیم مقدار زیادی مایع را به بدن بیمار تزریق کنیم یا برای تزریق دارو به بدن بیمار نیاز داریم آن را به مقدار زیاد رقیق کنیم.

این ست تزریق برای استفاده خون یا فرآورده های خونی نیست اما به خوبی می تواند مقدار زیادی از مایعات تجویز شده پزشک را به بدن بیمار تزریق نماید.

همچنین انواع ست سرم تحت سیستم جاذبه می تواند در مواردی که نیاز است تا دارو رقیق شود و یا در بازه ی زمانی طولانی تری به بدن وارد شود نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

بهتر است بدانید که برای تزریق مایع به صورت زیرپوستی یا داخل ماهیچه‌ای با محدودیت ۳ میلی‌لیتری مواجه هستیم اما در تزریق مایعات به طور مستقیم در رگ بیمار چنین محدودیتی وجود ندارد،

بنابراین زمانی که بخواهیم میزان زیادی از مایعات یا دارو را به صورت رقیق شده به فرد بیمار تزریق کنیم از ست سرم استفاده می‌کنیم.

همچنین از آنجایی که محدوده ایمنی مصرف روزانه مایعات و داروها بر اساس سن و جثه بیمار متفاوت است،
ست سرم با استفاده از غلتک تنظیم کننده جریان (گیره غلتکی) به ما کمک می‌کند تا بتوانیم مقدار دریافت مایعات یا دارو را کنترل کنیم.

این محصول با نام‌های ست انفوزیون اتاق عمل، ست سرم دو لایه و ست تزریق دو لایه نیز شناخته می‌شود.

ست سرم ویژه اتاق عمل (دو لایه بسته بندی) | سوپا

ست سرم ویژه اتاق عمل سوپا در دو لایه استریل طراحی و بسته بندی می شود که امنیت بالای تزریقات در اتاق عمل را فراهم می کند.
هنگامی که لایه اول بسته بندی این ست تزریق توسط کادر درمانی اتاق عمل باز می شود، ست سرم به کمک لایه دوم همچنان استریل باقی می ماند تا در حد بالایی از انتقال آلودگی ها به بیمار جلوگیری نماید.

جنس و اجزا :

لوله ها:

  • لوله های این ست سرم ساده تحت سیستم جاذبه از مواد درجه یک مواد پزشکی پی وی سی تولید شده که کیفیت بالایی دارد.
  • لوله های این محصول به صورت شفاف طراحی شده تا اجازه تشخیص حباب هوا را به پرستار یا پزشک بدهد.
  • لوله های با کیفیت این محصول انعطاف پذیری بالایی داشته و در برابر انقباض مقاومت بالایی دارند.
  • حداقل طول لوله 150 سانتی متر که تزریق آسان و راحتی را برای بیمار فراهم می کند.

اسپایک یا سوراخ کن کیسه سرم (Spike):

  • اسپایک این ست سرم تحت سیستم جاذبه ایرونت دار از پلاستیک ABS ساخته شده که کیفیت بالایی دارد.
  • در پایه سوراخ کننده یا اسپایک این محصول یک فیلتر باکتری و سیستم Eurocap وجود دارد که بسته می شود و امنیت تزریق را افزایش می دهد.

محفظه قطره (اتاقک چکه):

  • محفظه شمارش قطره ست سرم تحت سیستم جاذبه ساده از مواد پزشکی درجه یک پی وی سی و پلی پروپیلن ساخته شده که شفاف و انعطاف پذیر است و حرکت یکنواخت قطرات مایع را فراهم می آورد.

پیچ تنظیم کننده جریان:

  • پیچ تنظیم کننده جریان این ست سرم سوپا از مواد ABS ، PE و پلی استایرن ساخته شده که در واقع چرخ کوچکی است و به عنوان یک گیره غلتکی بین محفظه شمارش قطره، لوله ها و بخش تزریقی ارتباط برقرار می کند.

گیره غلتکی:

  • گیره غلتکی ست سرم با کیفیت خوبی که دارد می تواند میزان دقیق مایعات را تنظیم کند.
  • تنظیم به کمک ریل و قرقره خارجی این محصول انجام می شود که با باریک شدن لومن لوله با فشار، بدون آسیب رساندن به لوله انجام می شود و همچنین باعث می شود تا تزریق در صورت لزوم متوقف شود.

درگاه تزریق:

  • بخش تزریقی این Infusion set به صورت لوئرلاک یا پیچی با کلاه محافظ طراحی شده که انواع ساده آن بدون فیلتر تصفیه و انواع فیلتر دار محصول با فیلتر تصفیه طراحی شده است.

بسته بندی ست سرم ویژه اتاق عمل (دو لایه بسته بندی) | سوپا :

هر عدد با گاز اتیلن اکساید استریل شده بسته بندی میشود.

هر کارتن دارای 15 عدد میباشد.

کاربرد ست سرم ویژه اتاق عمل

این محصول برای انتقال و تزریق وریدی سرم‌ها و داروها در اتاق عمل و محیط‌های درمانی استریل استفاده می‌شود. بسته‌بندی دو لایه آن به حفظ استریل بودن ست هنگام آماده‌سازی و انتقال آن به محیط استریل اتاق عمل کمک می‌کند.

نحوه استفاده

اسپایک را به کیسه یا بطری سرم متصل کرده و پس از پر کردن محفظه قطره، مسیر لوله را هواگیری کنید. سپس ست را به مسیر وریدی بیمار متصل کرده و سرعت تزریق را با گیره غلتکی تنظیم نمایید. باز کردن بسته‌بندی و اتصال ست باید توسط کادر درمان و با رعایت اصول استریل انجام شود.

سوالات متداول

مزیت دو لایه بودن بسته‌بندی ست سرم چیست؟
لایه دوم کمک می‌کند ست پس از باز شدن لایه اول، تا زمان استفاده در محیط استریل، کمتر در معرض آلودگی قرار گیرد.

آیا ست سرم ویژه اتاق عمل استریل است؟
بله، این محصول با گاز اتیلن اکساید استریل شده و به‌صورت یکبارمصرف عرضه می‌شود.

آیا این ست برای تزریق خون مناسب است؟
خیر، این محصول برای تزریق سرم و دارو طراحی شده و برای خون و فرآورده‌های خونی مناسب نیست.

 

شرکت ققنوس تیسفون (آرتا طب) نماینده رسمی شرکت سوپا می باشد.

جهت دریافت لیست محصولات سوپا و لیست قیمت سوپا با این شرکت که یکی از نمایندگی هایی سوپا می باشد .

شماره تماس : 02174282 نمایندگی شرکت سوپا

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ست سرم ویژه اتاق عمل (دو لایه بسته بندی) | سوپا”
تجربه های خرید